Drie nieuwe DAF XF105 Super Space Cab voertuigen voor Martens houtvezels b.v. in Someren

De drie nieuwe opvallende DAF XF105 Super Space Cab voertuigen van Martens houtvezels b.v. in Someren.

Niet alleen het nieuwe pand van Martens houtvezels in Venray is onlangs geopend, maar ook drie nieuwe DAF XF105 Super Space Cab’s werden door Guul van Deursen, Regiomanager Verkoop bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Wouter Martens, directeur/eigenaar van Martens houtvezels.

De DAF voertuigen, één DAF FAN XF105.510 Super Space Cab bakwagen is onder andere uitgevoerd met een handgeschakelde ZF 16 versnellingsbak, de milieuvriendelijke Euro-5 motor, Orlaco frontzichtcamera en Garmin navigatiesysteem. De twee DAF FT XF105.460 Super Space Cab trekkers zijn uitgevoerd met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, de milieuvriendelijke Euro-5 motor, Adaptive Cruise Control (ACC), voertuigstabiliteitsregeling (VSC) en Orlaco frontzichtcamera. De drie DAF’s zijn een uitbreiding van het wagenpark, dat 25 eenheden groot is waarvan 15 van het merk DAF en worden ingezet voor het vervoer van houtvezels binnen Europa.

Martens houtvezels: al meer dan 50 jaar verwerker én transporteur van houtkrullen afkomstig uit de houtindustrie.
Het van oorsprong familiebedrijf is uitgegroeid naar een onderneming met 40 medewerkers op twee productielocaties (Someren en Venray). Martens houtvezels in Someren vervaardigt met het meest moderne machinepark, vijf volautomatisch computergestuurde balenpersen, ruim 40.000 houtvezel/zaagsel balen per week, voor de pluimveebedrijven en maneges. In de nieuwe vestiging in Venray vindt de productie plaats van energiekorrels (houtpellets), waar met vier ringpersen ruim 100.000 ton per jaar wordt geproduceerd. De energiekorrels worden vervaardigd van schoon en puur hout, zowel van hardhout als zachthout. De helft van de productie gaat naar energiecentrales, de andere helft wordt verwerkt voor de particulierenmarkt. Martens houtvezels omvat: Martens EKO b.v. voor het produceren van energiekorrels ten behoeve van de industrie en particulier en Martens BIO WWK b.v. voor de productie van stroom, waar ruim 2 megawatt elektriciteit wordt geproduceerd voor eigen gebruik, dat terug op het netwerk geleverd wordt en waar dan subsidie over ontvangen wordt. 

Samenwerking Martens houtvezels en Allers Bedrijfswagens is uitstekend
Het ontwikkelen en meedenken aan besparende oplossingen is een must voor  beide ondernemingen. De dealer levert een perfecte service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Het onderhoud wordt door Martens houtvezels zelf verzorgd, waarbij gebruik gemaakt wordt van originele DAF onderdelen. 

 Bron: Daf

Reacties zijn gesloten.